Termeni si conditii

Site-ul www.malta-travel.ro este un material de informare si comunicare online oferit de PRAID TRAVEL S.R.L., cu scopul de a prezenta informatii considerate a fi utile pentru toti partenerii si colaboratorii agentiei.


Pentru folosirea in bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

 

1. Drepturi de autor
Intregul continut al paginii este protejat prin legislatia romaneasca si internationala a drepturilor de autor. Proprietarul drepturilor de autor este PRAID TRAVEL S.R.L.. Aveti permisiunea de a tipari sau descarca sectiuni de materialele din diferite zone ale site-ului doar pentru utilizare proprie, non-comerciala.

 

2. Politica de utilizare a paginii
Prin accesarea si utilizarea acestui site, va asumati riscul si responsabilitatea totala pentru utilizarea lui si a Internetului. Vizitarea site-ului implica acceptarea acestor termeni si conditii. PRAID TRAVEL S.R.L. nu garanteaza ca pagina va functiona neintrerupt sau fara erori sau ca defectele din pagina vor fi corectate. Nici una din informatiile ori datele prezentate nu creaza obligatii in sarcina companiei.

 

3. Confidentialitate
PRAID TRAVEL S.R.L. pune accent pe confidentialitatea datelor. Puteti naviga prin siteul www.malta-travel.ro fara sa oferiti nici o informatie despre dumneavoastra. Pentru a putea beneficia de serviciile pe care le solicitati, avem insa nevoie de infomatii despre dumneavoastra. Asfel: PRAID TRAVEL S.R.L. poate detine si folosi aceste informatii publice (furnizate de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular de inregistrare, contract etc. si pot include, printre altele, numele, adresa, numere de telefon, informatii despre modul in care folositi serviciile si produsele noastre, etc.) doar pentru a va comunica ofertele speciale si informatii actualizate despre serviciile si produsele oferite de catre PRAID TRAVEL S.R.L., fara a incalca legile romanesti si internationale.

 

Fiecare rezervare de pachet turistic va fi insotita de un contract intre cele doua parti.

 

Pentru orice probleme legate de produsele, serviciile sau alte informatii prezentate in site va rugam sa ne contactati.

St. Julians Sliema Gzira Valletta Marsascala Birzebbuga Mdina Qawra St.Paul's Bay Bugibba Mellieha Mgarr Xaghra Marsalforn Victoria Xewkija Xlendi San Lawrenz Luqua - Aeroport Cirkewwa- Ferry boat
 • Malta - St.Paul's Bay
  Apartament 100
  300 euro/saptamana/2 pers
  detalii oferta
 • Gozo - San Lawrenz
  Cazare Gozo iulie 2011
  132 EUR / persoana, copii reducere 50%, mic dejun inclus
  detalii oferta
 • Malta - Qawra
  Vila 1001***
  100 euro/pers/7 nopti
  detalii oferta
 • Malta - St. Julians
  Grota albastra - Templele megalitice - Vittoriosa - Marsaxlokk
  ADULTI 35 EUR (COPII 25 EUR)
  detalii oferta
 • Gozo - Marsalforn
  Croaziera pe Marea Mica
  150 EUR / persoana + taxe de aeroport
  detalii oferta